Επεισόδια ΝΑΙ !!!! Τιμωρία ΟΧΙ !!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

1. Κατάφεραν να προσεγγίσουν το γήπεδο και να φτάσουν κοντά στη Θύρα 3 αρκετοί οπαδοί με διακριτικά του Παναθηναϊκού, που τελικά συγκρατήθηκαν εκτός γηπέδου, αλλά προκάλεσαν σημαντικές φθορές.

2. Περίπου 70-80 άτομα με καλυμμένα διακριτικά του ΠΑΟ, μπήκαν με εισιτήριο στην κερκίδα από διάφορες Θύρες της μικρής κερκίδας και μετακινήθηκαν ανενόχλητοι στη Θύρα 3, όπου τελικά δημιούργησαν πυρήνα με την ανοχή των Αστυνομικών οργάνων.

3. Μπόρεσαν (παρά τον σωματικό έλεγχο που έκαναν (;) τα Αστυνομικά όργανα κατά την είσοδο) είχαν μαζί τους σιδερολοστούς, κροτίδες, καπνογόνα και άλλα απαγορευμένα αντικείμενα.

4. Απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα όσων φιλάθλων βρίσκονταν στη συγκεκριμένη Θύρα, μεταξύ των οποίων παιδιά των Τμημάτων Υποδομής και τους συνοδούς τους, αναγκάζοντάς μας να τους μετακινήσουμε σε άλλο σημείο του γηπέδου για την προστασία τους πριν την έναρξη του αγώνα.

5. Έριξαν ισχυρή κροτίδα, αλλά και καπνογόνο στους φιλάθλους του Παναιτωλικού στη γειτονική Θύρα, οι οποίοι ευτυχώς αντέδρασαν ψύχραιμα και δεν απάντησαν.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤA ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και της αστυνομίας στους Ζωσιμάδες είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 14 ανθρώπων.

Στη σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί η αστυνομία είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιτρέπει την οργανωμένη μετακίνηση.

Περίπου 600 οπαδοί κατευθύνθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, όμως η αστυνομία τους σταμάτησε αφού δεν είχε γίνει πρόβλεψη για θύρα φιλοξενούμενων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί η αστυνομία είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιτρέπει την οργανωμένη μετακίνηση.

Ισονομία δεν θέλατε;;; Που είναι η ανακοίνωση για ευνοημένους και μετακίνηση για όλους ρε μακεδονομάχοι;;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ»…..   ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ

Συμπλοκές στις θύρες 5 και 6 του σταδίου της Λιβαδειάς μεταξύ των δυνάμεων των ΜΑΤ και των οπαδών του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν για να δουν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα και έγινε ρίψη αντικειμένων, με την αστυνομία να κάνει τελικά χρήση χημικών ώστε να απωθηθούν οι οπαδοί.

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν και στο κέντρο της Λιβαδειάς μετά το τέλος του αγώνα.

Έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων και εισόδους πολυκατοικιών, πυρπόλησαν ένα περιπολικό και διέλυσαν ένα αυτοκίνητο με λοστούς και καδρόνια.

 

 

Posted on 5 Φεβρουαρίου, 2012, in Αλλόθρησκοι. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε