SLUC Nancy vs. Olympiacos 74-79

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στην Γαλλία και κέρδισε με 5 πόντους τόσο δύσκολα όσο δείχνει το σκορ!!!!

Σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός δεν είχε τον ηγέτη του και πρώτο σκόρερ του μαζί του(Red-Bill) και χωρίς τον βασικό του ψηλό(Λάζαρο Παπαδόπουλο) πήγε στην Γαλλία να παίξει με την μόνη αδιάφορη ομάδα αυτού του ομίλου!!!Και όμως οι Γάλλοι όχι μόνο αδιάφοροι δεν ήταν αλλά χτύπησαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος!!!!Μπορεί να μην είχε τον Σπανούλη και τον Λάζο αλλά ο Άντιτς(20π) και ο Πρίντεζης(18π) πήραν την ομάδα από το χέρι και την πήγαν μέχρι το τέλος!!!!

Η νίκη του Ολυμπιακού δεν είχε αντίκρισμα στην ουσία γιατί κέρδισε η Φενερ μέσα στην Ιταλία την Καντού και έτσι το προβληματικό ρόστερ του Ολυμπιακού τερμάτισε δεύτερο σε έναν όμιλο που ο πρώτος της προηγούμενης αγωνιστικής έμεινε εκτός συνέχειας!!!!Ο Ολυμπιακός πονάει σε κάποιες θέσεις και αυτό φαίνεται από μακριά!!!

Eίναι κρίμα να σου πιάνουν θέσεις Αμερικάνων ο Λούκας και ο Χάουαρντ!!!Όσο για τον Κέσελ τον χειμώνα συνεχίζει να είναι αστείος!!!!η Ομάδα θέλει τρεις αλλαγές στο ρόστερ!!!!Η 1 μάλλον είναι ο Μάρκο Γιάριτς που σας το είπα και πριν 4 μέρες ότι έχει συμφωνήσει σε όλα και περιμένει το ΟΚ του Ντούντα!!!!

Οι άλλοι πρέπει να είναι ένας που παίζει στο 4-5 και ένας που παίζει στο 3(δεν μπορείς να πας πουθενά με Κέσελ)Κατά τα άλλα στην Γαλλία εκτός του Άντιτς(20π) του Χάινς(12 ριμπ 5 επιθ)και του Γκετσεβίτσιους(6π 2τρ) στην αρχή οι άλλοι ξένοι μας ήταν αστείοι!!!Ο Λούκας έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο ενώ ο Κέσελ με του Χάουαρντ δεν έπαιξαν καθόλου!!!!!Πάμε τώρα στους Έλληνες οι οποίοι παίζουν με ψυχή!!!Πολύ καλός ο Σλούκας τέλειος αμυντικά ο Μάντζαρης μέχρι που τραυματίστηκε πολύ ενέργεια ο Παπανικολάου καλός αμυντικά ο Πελεκάνος μέτριος ο Γλυνιαδάκης!!!!Στις 28/12 θα γίνει η κλήρωση για το TOP16!!!με λίγο τύχη μπορούμε 8αδα!!!!

Στις 10 Νοεμβρίου και μια μέρα μετά την ήττα στην Ιταλία από την Καντού η αντικειμενική Sportday μιλούσε για αδύναμη ομάδα και για προβληματικό ρόστερ!!!!Αλλά δεν είπε κανένας για τον όμιλο που είχε ο Ολυμπιακός με την Φενέρμπαχτσε του Ούκιτς του Πρέλντζιτς του Ονάν και του Μπογκντάνοβιτς δεν είπε κανείς για την Μπιλμπάο των Φίσερ του Βασιλειάδη του Κατσικάρη την φιναλίστ της περσινής ACB την Κάχα του Ιβάνοβιτς του Τελέτοβιτς του Πριτζιόνι και του Ρίμπας την Νανσί του Ακινγκμπάλα και του Μπατούμ και την Καντού του Μπαζίλε!!!

Κανείς δεν είπε για το επίπεδο δυσκολίας του αδύναμου φέτος(σε σχέση με πέρσι) Ολυμπιακού και των ενισχυμένων φέτος αντιπάλων του αντιθέτως είχαμε πάλι πανηγύρια για τον δυνατό ρόστερ του βάζελου που δεν μπορούσε να βγει κάτω από την δεύτερη θέση στον όμιλο που είχε με κάτι αστείες ομάδας όπως η ΚΚ Ζάγκρεμπ η Ζαλγκίρις η Μάλαγα και Μπάμπεργκ!!!!Πως είναι δυνατόν σε αδιάφορα ματς ο καλύτερος του Γκάλη(ιεροσυλία) όπως λένε οι ΑΡΔ να παίζει 37 λεπτά και ο Κύριος 1 μύριο Μάριτς και ο Κύριος 800 χιλιάρικα Λόγκαν να μην παίζουν ούτε λεπτό???

Πως γίνεται να κάνετε τους Λογιστές για το πόσα παίρνει ο Παπαλουκάς ο Σπανούλης και ο Τεόντοσιτς και για τους απέναντι να μην λέτε τίποτα????Πως γίνετε πάντα ο προπονητής του Ολυμπιακού να κάνει λάθος επιλογές και ο προπονητής των βάζελων να κάνει πάντα τις σωστές????Κύριοι ΑΡΔ ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη Ιανουάριο με Φεβρουάριο κανείς δεν είπε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει διαστημικό μπάσκετ!!!!

Είναι μια νέα ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και το μέλλον της εθνικής είναι όλο στον Ολυμπιακό(Κατσίβελης Μάντζαρης Παπανικολάου Σλούκας)!!!!Και εκτός όλα τα άλλα φέτος κάποιος μας έχει καταραστεί!!!Δεν γίνετε πριν από κάθε ματς στην προπόνηση να έχουμε τραυματισμούς!!!!Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα!!!!

Τα δεκάλεπτα: 27-21, 44-47, 58-53, 74-79

Aνά δεκάλεπτο: 27-21, 17-26, 20-14, 10-18

Νανσί (Μονσό): Γκραντ 6(2), Μπαντιανέ 8, Σούλερ 18, Σιλά, Λίνεχαν 8(1), Σάμνικ 10, Αμαγκού 6, Μόερμαν 11(1), Γκρέγκορι 7.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 8, Λούκας 4, Άντιτς 20(2), Κέσελ, Πελεκάνος 5, Γκετσεβίτσιους 6(2), Γλυνιαδάκης 5, Πρίντεζης 18(2), Παπανικολάου 3, Μάντζαρης 2, Σλούκας 8.

Καλά Χριστούγεννα Καλή Πρωτοχρονιά και με το Νέο έτος ο Ολυμπιακός θα είναι πιο δυνατός!!!!

ΑΡΔ καλύτερα να μην γράφετε για τον Ολυμπιακό!!!!Δεν σας έχουμε ανάγκη!!

Συντάκτης: Борис Делије

Posted on 23 Δεκεμβρίου, 2011, in Μπάσκετ. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

  1. Θελουμε ενισχυση αν θελουμε να παμε φαιναλ 4. Αλλιως χεστα! Ελπιζω παντως να κανουν την υστατη προσπαθεια οι Αγγελοπουλοι γιατι ειναι ολυμπιακοι φανατικοι. Για να δουμε…

Σχολιάστε