Αποθέωση στα Χανιά.. στήριξη και στη συνέχεια..

Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, με την εκτός έδρας νίκη στα Χανιά επί της τοπικής ομάδας με 10-6. Οι ερυθρόλευκοι αν και ταλαιπωρήθηκαν από την καθυστερημένη άφιξή τους στο νησί, λόγω των προβλημάτων με τις αεροπορικές πτήσεις, κατάφεραν να επικρατήσουν και να διατηρηθούν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-2, 2-2, 0-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μάζης 2, Κολόμβος 2, Κόλιανιν 2, Φουντούλης, Μουρίκης, Μπλάνης, Σχίζας.

Αίσθηση προκάλεσε η έντονη παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού απ’ όλους τους συνδέσμους της Κρήτης, όπου δημιούργησαν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, δείχνοντας έτσι πως ο κόσμος της ομάδας θα είναι κοντά σε όλη την διάρκεια της σεζόν.

Σήμερα Τρίτη στο Παπαστράτειο, η ομάδα υποδέχεται το Αργοστόλι στις 20:00 για την τέταρτη αγωνιστική.

– Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για το Τσάμπιονς λίγκ όπου για μία ακόμη χρονιά ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πετύχει την διάκριση.
Οι ερυθρόλευκοι θα βρίσκονται στον Α’ όμιλο και θα αντιμετωπίσουν την Μπούντβα από το Μαυροβούνιο, την Πριμόριε Ριέκα από την Κροατία και την Βουλιαγμένη.

Στην προϊστορία, ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει την Πριμόριε την περίοδο 1976 – 1977 στο κυπελλούχων, χάνοντας με 8-10 και 2-6 και την Μπούντβα το 2010 με νίκη εντός με 10-4 και ήττα εκτός 9-11, ενώ για πρώτη φορά θα κοντραριστεί σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση με Ελληνική ομάδα.

Το Σάββατο 22/10 θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο την Βουλιαγμένη στον Πειραιά. Η στήριξη του κόσμου είναι επιβεβλημένη ώστε να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το Άρθρο δημοσιεύτηκε  στην ιστοσελίδα ultras.gr

ΠΗΓΗ: ultras.gr

Posted on 18 Οκτωβρίου, 2011, in Η Γωνιά των Συνδέσμων. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε