Δείτε τη σχέση είχαν ΠΑΟ και SKODA ΞΑΝΘΗΣ το 2002 στο πρωτάθλημα που κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική.

Αγωνιστική περίοδος 2002 -2003

6 χρόνια ο παναθηναϊκός χωρίς πρωτάθλημα και δείτε τι κάνει για να μην γίνουν 7 !!!!!

6 Αγωνιστική : Ο ΠΑΟ περνάει «τρένο»  απ’ την Πάτρα !!! (Παναχαϊκή – παναθηναϊκός 0-3)

7 Αγωνιστική : Ο ΠΑΟ κερδίζει τον Πανιώνιο με 1-0 ενώ  η ουραγός Παναχαϊκή  ( που είχε χάσει την προηγούμενη αγωνιστική) «ΤΣΙΜΠΑΕΙ» βαθμό στην ΞΑΝΘΗ (1-1)

13 Αγωνιστική: Οικογενειακό διπλό ΟΦΗ-ΠΟΑ 0-2 (στο 24’ αυτογκόλ ο Αδάμας στο 30’ Καραγκούνης 0-2) στο πιο άνετο παιχνίδι της σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

14 Αγωνιστική: Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο με 3-2, την ιδία ώρα  που ο ΟΦΗ (που είχε χάσει από τον ΠΑΟ την περασμένη αγωνιστική κάνει μεγάλο διπλό στην……. ΞΑΝΘΗ του Καραγεωργιου με 1-4.

15 Αγωνιστική: Η ΞΑΝΘΗ παίρνει το 1-1 στην Ριζούπολη  απ’τον  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Την ίδια ώρα , Ο ΠΑΟ κερδίζει άνετα με 1-3 τον Ακράτητο.

16 Αγωνιστική: Ο ΠΑΟ κερδίζει 1-0 τον ΠΑΟΚ και ο Ακράτητος κάνει σπουδαίο διπλό με 1-2  – που αλλού ;;; Στην ΞΑΝΘΗ.

19 Αγωνιστική: ΠΑΟ – ΙΩΝΙΚΟΣ 1-0  λίγο πριν τη λήξη του ματς (ΤΡΙΚΑΛΗ ΤΡΙΚΑΛΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΠΟΥΚΑΛΙ…… Θα αναφερθούμε κάποια άλλη στιγμή στην ΝΙΚΗ με το έτσι θέλω σε εκείνο το παιχνίδι της ΛΕΩΦΟΡΟΥ)

20 Αγωνιστική: Ο ΠΑΟ περναει απ’το Χαριλάου , επικρατώντας με 1-3 επί του ΑΡΗ.

21 Αγωνιστική: Ο ΑΡΗΣ κάνει μεγάλο «διπλό» με 1-2 στην…… ΞΑΝΘΗ.

25 Αγωνιστική: Ο ΠΑΟ περνάει άλλο ένα ευχάριστο απόγευμα στην Θεσσαλονίκη  με τον ΗΡΑΚΛΗ καθώς κερδίζει  0-3.

27 Αγωνιστική: Ο ΗΡΑΚΛΗΣ παίζει εκτός έδρας με την ΞΑΝΘΗ (0-1, διπλό μετά από 6 χρόνια για την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ)

28 Αγωνιστική: ΠΑΟ – ΟΦΗ στη ΛΕΩΦΟΡΟ, στην «πρόβα τζενεράλε»  του ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΠΑΟ στην Ριζούπολη που θα κρίνει τον τίτλο. Ο προπονητής του ΟΦΗ, αποφασίζει  να….. προφυλάξει τους βασικούς  του τερματοφύλακες, Μπεκιάϊ και Χανιωτάκη και εμφανίζει τον 18χρονο Δασκαλάκη . Ως φυσικό επακόλουθο ο ΟΦΗ συντρίβεται  με 5-1 και ο ΠΑΟ πάει στη Ριζούπολη με προβάδισμα 3 βαθμών και την πολυτέλεια να παίζει για 3 αποτελέσματα. ΝΙΚΗ, ΙΣΟΠΑΛΙΑ ακόμα και ΗΤΤΑ με 1-0 ή 2-1!!!

29 Αγωνιστική: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ 3-0 !!!! Εδώ τελειώνει το παραμύθι και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παίρνει το πρωτάθλημα την επόμενη αγωνιστική με την ΞΑΝΘΗ. Από εκείνη την χρονιά όλοι θυμούνται ότι η ΞΑΝΘΗ έπαιξε με τα δεύτερα. Αλλά κανείς δεν είδε τα αποτελέσματα της ΞΑΝΘΗΣ σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Όποιον κέρδιζε ο ΠΑΟ πήγαινε και έπαιρνε διπλό μέσα στην ΞΑΝΘΗ.

Posted on 6 Αυγούστου, 2011, in Αλλόθρησκοι. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

  1. Μπράβο σύγγαυροι, ξεσκεπάσατε την πλεκτάνη

Σχολιάστε